| Avtor:

14. občinska seja Občine Grad

GRAD – V nedeljo, 10. avgusta, je na Osnovni šoli Grad potekala 14. seja občine Grad, kjer je župan Občine Grad Danijel Kalamar ravnatelju Osnovne šole Grad Viktorju Navotniku predal ključe obnovljene šole.

seja-obcine-grad-18Sejo so obogatile nagrade ter uspehi mladih te šole, ki so bile ob tem dogodku tudi podeljene s strani občine. Ob tej priložnosti so se izkazali tudi učenci OŠ Grad s svojimi nastopi. Od mladih folkloristov, do pravih dramskih prizorov. Nastopili so tudi Gorički Klantoši, ki so se predstavili s svojim pesmimi.

Podeljena so bila priznanja najuspešnejšim učencem šole in Občine Grad. Spominske plakete so prejeli tudi občani, ki so na kakršen koli način prispevali k razvoju in prepoznavnosti Občine Grad. V zahvalo oziroma v čast pa je bilo podeljeno tudi cvetje mamicam, ki so  leta 2013 rodile nova življenja.

Na slavnostni seji so bili gostje tudi župani iz sosednjih občin, svetniki, vaški predsedniki ter pa posebej omembe vredni ”bratje” občine Grad iz Poljske, iz občine Rogow ter ”bratje” iz ene izmed beloruskih občin.

Prispevek in foto: Katja Bedöke

no images were found