| Avtor:

16. nočno tekmovanje za pokal Železnega vrelca

ŠRATOVCI – Prostovoljno gasilsko društvo Šratovci je v soboto, 14. junija, na športnem igrišču v Šratovcih organiziralo 16. nočno meddruštveno pokalno tekmovanje za pokal Železnega vrelca. Članice iz Bodoncev so osvojile 1. mesto in prehodni pokal v trajno last. Pri članih pa so prvo mesto osvojili PGD Sovjak.

16-nocno-tekmovanje-za-pokal-zeleznega-vrelca-6Tekmovalo je 30 ekip, in sicer 24 ekip članov in šest ekip članic. Ekipe so se pomerile v vaji z motorno brizgalno in vaji v spajanju sesalnega voda.

Pri članicah so prvo mesto osvojile članice PGD Bodonci, drugo mesto članice PGD Sovjak, tretje pa članice PGD Lutverci. Pri članih pa je prvo mesto pripadlo članom PGD Sovjak, drugo mesto članom PGD Gabrnik in tretje mesto članom PGD Paloma Sl. Vrh.

V obeh kategorijah je prvouvrščena ekipa prejela tudi prehodni pokal. Pri članicah so to PGD Bodonci, ki so ga osvojile že tretje leto zapored in tako prejele prehodni pokal v trajno last. Pri članih pa je prehodni pokal osvojila ekipa iz PGD Sovjak.

Sočasno je potekalo tudi tekmovanje v spajanju sesalnega voda. Najboljše tekmovalne enote v ženski in moški konkurenci so prejele denarne nagrade.

Rezultati vaje v spajanju sesalnega voda:

Članice:

  1. mesto – PGD Bodonci
  2. mesto – PGD Sovjak
  3. mesto – PGD Lutverci

 Člani:

  1. mesto – PGD Beznovci
  2. mesto – PGD Sovjak
  3. mesto – PGD Zbigovci

Pripravili so tudi bogat srečelov, za zabavo in dobro vzdušje pa je poskrbel Duo Belna. 

no images were found