| Avtor:

6. Dan Krajevne skupnosti Brezovci

PREDANOVCI – Prostovoljno gasilsko društvo Predanovci je v soboto, 23. avgusta, organiziralo 6. Dan Krajevne skupnosti Brezovci, ki je potekal na športnem centru v Predanovcih. Krajani vasi Brezovci, Lemerje in Predanovci so se pomerili v športnih igrah, kjer je na koncu slavila ekipa iz Brezovcev.

6-dan-ks-brezovci-24Krajevna skupnost Brezovci zajema tri naselja: Brezovci, Lemerje in Predanovci. Vsako leto ena izmed vasi organizira tako imenovani Dan KS Brezovci. Letošnja gostiteljica je bila vas Predanovci.

Krajani so se med seboj pomerili v petih športnih igrah: v vlečenju vrvi, ženskem nogometu, slalomu z lestvijo, vožnjo s samokolnico in luščenju koruze. Na koncu je slavila ekipa iz Brezovcev, pred ekipo iz Predanovcev in Lemerja.

Zbrane sta na uradni slovesnosti pozdravila predsednik KS6-dan-ks-brezovci-22 Brezovci Branko Ritlop in župan občine Puconci Ludvik Novak.  Županu in JKP Püngrad so ob tej priložnosti podelili zahvalo za dolgoletno medsebojno sodelovanje. Prireditev je imela tudi letos dobrodelno noto, saj so mladi družini, ki si je začela ustvarjati svoj dom, podarili bon v vrednosti 300 evrov. Vaščani so za obiskovalce pripravili tudi bogat srečelov, za zabavo do zgodnjih jutranjih ur pa je skrbela glasbena skupina Energy.

Prispevek: Nina Škerlak

Foto: Branko Bauer

no images were found