| Avtor:

7. nočno gasilsko tekmovanje na Pertoči

PERTOČA – Prostovoljno gasilsko društvo Pertoča je v soboto, 15. julija, organiziralo sedmo gasilsko tekmovanje v kategoriji članic in članov za prehodni pokal »Vasi Pertoča« Prehodni pokal je pripadel ekipi članic PGD Bodonci in članom PGD Korovci.

Pertoca 2017 (8)Tekmovanje je potekalo v kategoriji članic in članov, obenem pa je potekalo tudi tekmovanje s staro ročno brizgalno. Tekmovali sta dve enoti članic in enajst enot članov. Ekipe so se pomerile v vaji z motorno brizgalno. Vsaka ekipa je vajo izvedla dvakrat na dveh različnih progah, upošteval pa se je boljši rezultat.

Pri članicah so slavile članice PGD Bodonci, pri članih pa PGD Korovci. Prehodni pokal »Vasi Pertoča« je v kategoriji članic pripadel ekipi iz PGD Bodonci, ki so prehodni pokal osvojile že peto leto zapored. Pri članih pa je prehodni pokal osvojila ekipa PGD Korovci.

REZULTATI:

Članice:

  1. mesto: PGD Bodonci
  2. mesto: PGD Dolnji Slaveči

Člani:

  1. mesto: PGD Korovci
  2. mesto: PGD Mekotnjak-Stara cesta
  3. mesto: PGD Motovilci

Pertoca 2017 (7)Pri vaji s staro ročno brizgalno so 1. mesto osvojili PGD Korovci, ki so prehodni pokal v tej disciplini prejeli tudi v trajno last. Drugo mesto je pripadlo članom PGD Mekotnjak-Stara cesta, tretje pa članom PGD Gorica.

Za zabavo do jutranjih ur je poskrbela skupina Me tri do polnoči, Blue Planet in Nina Donelli.

Foto: J. V., V. V.

no images were found