| Avtor:

Božični dobrodelni koncert vokalista evrovizijskih odrov Petra Januša, pianista Damjana Kuzme in otroškega pevskega zbora iz Bodoncev

BODONCI – Evangeličanska cerkvena občina Bodonci je v soboto, 21. decembra, v evangeličanski cerkvi v Bodoncih organizirala božični dobrodelni koncert. Nastopil je Peter Januš skupaj s pianistom Damjanom Kuzmo in otroškim pevskim zborom iz Bodoncev.

bozicni-dobrodelni-koncert-2Osemnajst otrok, ki sestavlja otroški pevski zbor Bodonci, je v soboto, 21. decembra, nastopilo skupaj s Petrom Janušem.  »V veliko čast nam je, saj se mnogokrat dogaja, da znani in boljši slovenski vokalisti nočejo sodelovati s pevskimi zbori, ker jim ne zaupajo, v Bodoncih pa smo takoj dobili zaupanje,« je o nastopu otroškega pevskega zbora skupaj s Petrom Janušem povedal vodja otroškega pevskega zbora Bodonci Damjan Kuzma.

Otroški pevski zbor Bodonci je pred kratkim posnel tudi CD. Izid CD-ja načrtujejo okoli meseca marca naslednje leto. Damjan Kuzma je otroški pevski zbor opisal z besedami: »Radost, smeh, veselje, delo, disciplina, spoštljivost, iskrenost, enotnost. Pravi »koktail« lastnosti, ki morajo biti prisotne pri takih skupinah; če bi karkoli odvzeli, se ravnovesje takoj poruši.«

Na božičnem koncertu so obiskovalci lahko slišali naslednje pesmi: Julija, I won’t give up, Christmas night, Božično drevo, Neprecenljiva mati, Zvončki želja, Let it snow, Sveta je noč, All I want for christmas is you, Santa Clause is coming to town, Dan ljubezni, Kaj je ljubezen, Alellujah, Jingell bells, Silvesterski poljub, Sveta noč in Danes je dan, ki ga dal je gospod.

Foto: Melani Mörec

no images were found