| Avtor:

Članice A PGD Bodonci dosegle najboljši rezultat regijskega tekmovanja

LJUTOMER – Prostovoljno gasilsko društvo Ljutomer je skupaj z GZ Ljutomer v nedeljo,  15. septembra, organiziralo regijsko gasilsko tekmovanje. Tekmovalo je 92 ekip. Najboljše članice A in B so bile PGD Bodonci, najboljši člani A PGD Beznovci, člani B pa PGD Šratovci.

regijsko-gasilsko-tekmovanje-ljutomer-15Na tekmovanju v Ljutomeru so se pomurske gasilke in gasilci pomerili v kategoriji članic A in članic B, članov A in članov B ter starejših gasilcev in starejših gasilk. Člani in članice so se pomerile v taktični mokri vaji, teoretičnem testu in vaji razvrščanja. Starejši gasilci in gasilke pa v vaji s hidrantom in vaji raznoterosti.

Tekmovalo je  35 enot članov A, 18 enot članic A, 16 enot članov B, 12 enot članic B, osem enot starejših gasilcev in tri enote starejših gasilk. Regijski poveljnik Dušan Utroša je povedal, da takšnega števila prijavljenih ekip še niso beležili in da, v primerjavi s prejšnjim regijskim tekmovanjem, beležijo letos velik porast in zanimanje.

Večino odličij odnesla GZ Puconciregijsko-gasilsko-tekmovanje-ljutomer-51

Članice A PGD Bodonci so bile edina ekipa na regijskem tekmovanju, ki so vajo opravile najboljše, najspretnejše in brez kazenskih točk. Tako so dosegle najboljši rezultat med vsemi ekipami, ki so tekmovale v Ljutomeru. GZ Puconci je na regijskem tekmovanju v Ljutomeru odnesla večino odličij. Članice A in članice B PGD Bodonci so postale regijske prvakinje, člani A PGD Beznovci pa regijski prvaki. Člani B PGD Beznovci so zasedli 4. mesto, člani B PGD Bodonci pa 5. mesto.

REZULTATI:

Rezultati Ljutomer

Foto: P. V.

no images were found