| Avtor:

Članice A PGD Bodonci v superfinalu premagale tudi člane PGD Strukovci

PUCONCI – GZ Puconci je v soboto, 18. februarja 2017, v Zeleni dvorani pri OŠ Puconci organizirala tekmovanje v spajanju sesalnega voda. Tekmovalo je 13 enot. Pri članicah slavile članice A PGD Bodonci, pri članih PGD Strukovci.

SSV Puconci (101)Na tekmovanju v spajanju sesalnega voda v Puconcih je tekmovalo devet moških enot in štiri ženske enote. Tokrat so bili pogoji za tekmovanje odlični, prav tako tudi vzdušje v dvorani. Gledalci so bili lahko priča odličnim časom, ki so jih nizale ekipe iz kroga v krog.

Veliki finale
V veliki finale pri članicah so se uvrstile članice PGD Bodonci in članice PGD Pertoča. Članice A PGD Bodonci so s časom 18,21 s premagale članice PGD Pertoča s časom 38,64 s. Pri članih so se v veliki finale uvrstili člani PGD Strukovci in člani PGD Korovci. Finale v kategoriji članov je bil zelo napet, kjer so člani PGD Strukovci s časom 26,70 s premagali člane PGD Korovci s časom 26,75 s.SSV-Puconci-118-

Nov pomurski rekord

Organizatorji so pripravili tudi presenečenje, in sicer superfinale. V superfinalu sta se pomerili zmagovalni ekipi članov in članic. Tako so gledalci bučno in napeto spremljali dvoboj med članicami A PGD Bodonci in člani PGD Strukovci. Članice A PGD Bodonci so s časom 17,51 s v superfinalu SSV-Puconci-117-premagale člane PGD Strukovci, s časom 19,38 s. Bodončanke so tako postavile nov pomurski rekord v spajanju sesalnega voda pri članicah – 17,51 s.

Zmagovalne ekipe so prejele pokale in priznanja ter praktične nagrade.

REZULTATI: REZULTATI PUCONCI

Članice:

  1. mesto: PGD Bodonci
  2. mesto: PGD Pertoča
  3. mesto: PGD Zenkovci

Člani:

  1. mesto: PGD Strukovci
  2. mesto: PGD Korovci
  3. mesto: PGD Mekotnjak-Stara cesta

Foto: N.K.

no images were found