| Avtor:

Jan Plestenjak: »Bodonci, hvala za tako srčen sprejem.«

BODONCI –  Evangeličanska cerkvena občina Bodonci je v soboto, 25. maja, na igrišču Podružnične Osnovne šole Bodonci organizirala dobrodelni koncert priljubljenega slovenskega pevca Jana Plestenjaka.

Kot predskupina so nastopili Zasebna glasbena šola Virtuoz, ki deluje v ECO Bodonci, prekmurski reper Pepson in skupina Mrak. Približno tisoč obiskovalcev je nestrpno čakalo glavnega gosta koncerta – Jana Plestenjaka, ki je navdušil s pesmimi kot so Večja od neba, Dal bom besedo, En poljub, Jaz že vem zakaj, Stara dobra, Roke stran, Povej mi kaj bi rada, Soba 102, Ona sanja o Ljubljani … Na odru se mu je pridružil tudi priznani primorski kitarist Zdenko-Cotič Coto.

Organizatorji so poleg dobre glasbe, jedače in pijače, poskrbeli še za bogate nagrade. Tako so bili izžrebani tudi štirje nagrajenci, ki so prejeli: enodnevno razvajanje za dve osebi v Secreet Welnessu v Bodoncih, vikend paket za dve osebi v Termah Vivat v Moravski Toplicah, polet za eno osebo na Prekmurjem z balonarskim klubom Berta in vikend paket s Kio Sportage.

Jan Plestenjak je bil nad publiko zelo navdušen in je, dejal, da tako srčnega sprejema še ni doživel.

Letos bodo zbrana denarna sredstva namenjena obnovi evangeličanske cerkve Bodonci.

Utrinki s koncerta:

Foto: J.V., R.B., S.S., J.P.,

no images were found