| Avtor:

Korovci in Bodonci podirali rekorde, Sovjak zmagal

SKAKOVCI – Prostovoljno gasilsko društvo Skakovci je skupaj z gasilskim regijskim poveljstvom za Pomurje v soboto, 23. januarja, v vaško-gasilskem domu v Skakovcih organiziralo tekmovanje pomurske lige v spajanju sesalnega voda. Tekmovalo je 24 ekip. Pri članih in članicah so zmagali PGD Sovjak.

Zimska liga Skakovci (6)Drugo tekmovanje je potekalo v Skakovcih, kjer je tekmovalo 8 ekip članic in 18 ekip članov. Ekipe so iz tekme v tekmo bolj pripravljene, kar kažejo rezultati in podiranje rekordov pri članih in članicah.

Nova pomurska rekorda

Ponovno so padali rekordi. Članice A PGD Bodonci so s časom 18,51 sekunde izboljšale in postavile nov pomurski rekord v pomurski ligi v spajanju sesalnega voda v kategoriji članic. Prav tako so člani PGD Korovci izboljšali in postavili nov rekord v kategoriji članov, in sicer 14,51 sekunde.

V velikem finalu so se pri članicah uvrstile članice PGD Bodonci in članice PGD Sovjak. Zmagala je ekipa PGD Sovjak. Pri članih so se v finale uvrstili člani PGD Korovci in člani PGD Sovjak, kjer so prav tako zmagali člani PGD Sovjak.

Rezultati:Zimska liga Skakovci (19)

Članice:
1. mesto: PGD Sovjak
2. mesto: PGD Bodonci
3. mesto: PGD Pertoča

Člani:
1. mesto: PGD Sovjak
2. mesto: PGD Korovci
3. mesto: PGD Zenkovci

Podrobni rezultati s časi posameznih krogov: TEKMOVANJE SSV 2016 SKAKOVCI

Naslednje tekmovanje bo 6. februarja v Gornji Radgoni.

Foto: J. V., A. Ž., D. K.

no images were found