| Avtor:

Občinski turnir občine Gornji Petrovci 2015

V soboto, 20.6.2015, je bil v Gornjih Petrovcih odigran Občinski turnir občine Gornji Petrovci 2015, ki so ga domačini organizirali v spomin na Štefana Kerčmarja – Oskarja. Turnirja se je udeležilo 7 moštev iz vasi Adrijanci, Križevci, Martinje, Neradnovci, Stanjevci, Šulinci in domače moštvo iz Gornjih Petrovcev.

Občinski-turnir-občine-Gornji-Petrovci-2015-17V skupinskem delu turnirja večjih presenečenj ni bilo, saj so se v polfinale uvrstile že na papirju močnejše ekipe iz Adrijancev, Križevcev, Neradnovcev in Gornjih Petrovcev. Prvo polfinale med sosedi iz Križevcev in Gornjih Petrovcev so odločili šele kazenski streli, kjer so bili srečnejši domačini. V drugem polfinalu pa so Neradnovčani hitro razblinili vse dvome o tem, katera ekipa bo napredovala v veliki finale.

Kljub občasnemu deževanju sta se pred finalnima tekmama v revijalni tekmi predstavili še ekipi KMN Gornji Petrovci veterani in PP Gornji Petrovci, ki sta se razšli z izidom 4:6, v korist mož postave. Po kratkem premoru je sledila tekma za 3. mesto, kjer so Adrijanci zasluženo premagali križevsko ekipo. Sledil je zadnji dvoboj, ki je določil občinskega prvaka za leto 2015. To so postali igralci iz Neradnovcev, ki so z minimalnim izidom 1:0 premagali gornjepetrovsko moštvo in tako ubranili naslov iz lanskega leta.

Občinski-turnir-občine-Gornji-Petrovci-2015-23Naslov najboljšega strelca turnirja je osvojil Miran Bencik iz Gornjih Petrovcev. Po podelitvi priznanj in pokalov, ki jih je podelil podžupan občine Gornji Petrovci g. Kerčmar Ernest, je sledilo še obvezno fotografiranje prejemnikov nagrad in razgibana zabava pozno v noč. Domačini se še enkrat zahvaljujejo vsem prisotnim ekipam in obiskovalcem, ki so kljub občasno neprijetnemu vremenu obiskali prireditev in preživeli prijetno druženje v Gornjih Petrovcih.

Prispevek in foto: Nino Škalič

no images were found