| Avtor:

Občinsko tekmovanje v Zenkovcih

ZENKOVCI – Prostovoljno gasilsko društvo Zenkovci je v nedeljo, 23. junija 2013, organiziralo občinsko gasilsko tekmovanje. Na občinskem gasilskem tekmovanju je tekmovalo je 33 ekip, ki so na sektorskih vajah dosegle prva štiri mesta v posamezni kategoriji.  

obcinsko-tekmovanje-v-zenkovcih-27Enote so bile razvrščene v kategorije: pionirji, mladinci, članice A, članice B, člani A in člani B. Pionirji so tekmovali v vaji z vedrovko in prenos vode. Mladinci v mokri vaji s hidrantom za mladince in mladinke, v vaji razvrščanja in teoretičnem testu. Člani in članice pa v taktični mokri vaji, v vaji razvrščanja in v teoretičnem testu.

Tekmovalo je šest ekip pionirjev, tri ekipe mladincev, dve ekipi članic B, pet ekip članic A, dvanajst ekip članov A in pet ekip članov B. Najboljši čas tekmovanja pa so imeli člani B iz Bodoncev.

Na regijsko tekmovanje, ki bo v septembru 2013, so se uvrstile ekipe, ki so v posamezni kategoriji dosegle prvo in drugo mesto. Mladinsko regijsko tekmovanje bo v Ižakovcih, člansko pa v Ljutomeru.

Za glasbo in zabavo do poznih večernih ur je poskrbela skupina Energy.

REZULTATI:

Pionirji:

 1. PGD Bodonci
 2. PGD Zenkovci
 3. PGD Brezovci

Mladinci:

 1. PGD Vaneča
 2. PGD Bodonci
 3. PGD Gorica

Članice A:

 1. PGD Bodonci
 2. PGD Pečarovci
 3. PGD Otovci

Članice B:

 1. PGD Bodonci
 2. PGD Zenkovci

Člani A:

 1. PGD Beznovci
 2. PGD Strukovci
 3. PGD Brezovci

Člani B:

 1. PGD Bodonci
 2. PGD Beznovci
 3. PGD Zenkovci

Foto: J. V., M. M.

no images were found