| Avtor:

Poletni tabor v Križevcih

Člani Društva za aktivno preživljanje prostega časa in razvoj Bumerang sreče so ta teden pripravili poletni tabor za osnovnošolske otroke, ki poteka v športnem centru v Križevcih na Goričkem. Na taboru je 30 otrok, za katere skrbi deset spremljevalcev.

Bumerang srece (5)Udeleženci tabora so današnji dan namenili predvsem ustvarjanju. Po jutranjem ritualu, ko so opravili zajtrk in telovadbo, so začeli izdelovati pokale, ustvarjali pa so tudi trganke v obliki ribic, rakov in morskih konjičkov. Otroci so danes ostali na taboru do večera, saj so v popoldanskih urah izdelovali še filmske rekvizite, ki jih bodo uporabili za filmski večer, ki ga pripravljajo danes zvečer na nogometnem igrišču. V sklopu tabora si bodo namreč otroci in njihovi starši ogledali film Poletje v školjki, zraven pa si bodo pekli koruzo in langaše ter se odžejali ob limonadi. Na ta način bodo poskrbeli za dobro voljo in ustvarjanje spominov, hkrati pa bodo uživali pod milim nebom.

Med drugim bodo imeli na taboru tudi vrsto drugih športnih aktivnosti, poleg odbojke in nogometa bodo spoznavali rolanje, en dan pa se bodo, kot je to že v navadi, odpravili v kopališče.

no images were found