| Avtor:

Prehodni pokal JKP Püngrad Bodonci osvojile članice PGD Gornji Slaveči in člani PGD Beznovci

BODONCI – PGD Bodonci je v soboto, 25. avgusta, organiziralo tradicionalno 10. nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal JKP Püngrad. Tekmovalo je 11 ekip. Pri članicah so prehodni pokal osvojile članice PGD Gornji Slaveči in člani PGD Beznovci.     

Bodonci nocno gasilsko tekmovanje 2018 (4)Nočno gasilsko tekmovanje je potekalo na igrišču ŠD Bodonci. Ekipe so se pomerile v suhi vaji z motorno brizgalno in metom torbice v začrtani krog. Tekmovanje je potekalo v kategoriji članov in članic. Tekmovalo je devet enot članov in dve enoti članic. Tekmovalne enote so bile nagrajene s pokali in spominskimi priznanji. Najboljše enote so prejele še praktične nagrade, zmagovalci v posamezni kategoriji pa še prehodni pokal.

Pri članicah so slavile članice PGD Gornji Slaveči, pred članicami PGD Zenkovci. V kategoriji članov so bili najboljši člani PGD Beznovci, pred člani PGD Sveti Jurij in člani PGD Pertoča. Prehodni pokal so osvojili člani PGD Beznovci in članice PGD Gornji Slaveči, ki so ga osvojile že drugo leto zapored.

Za glasbo in zabavo do jutranjih ur je poskrbela skupina Plamen in Natalija Verboten.

Bodonci nocno gasilsko tekmovanje 2018 (19)

Foto: N.Ž., P.H.

no images were found