| Avtor:

Prehodni pokal vasi Beznovci pripadel članicam PGD Bodonci in članom PGD Korovci

BEZNOVCI – Prostovoljno gasilsko društvo Beznovci je v soboto, 8. avgusta, organiziralo prvo nočno gasilsko tekmovanje. Tekmovalo je 17 enot. Pri članicah so slavile članice PGD Bodonci, pri članih pa člani PGD Korovci.

Na prvem nočnem gasilskem tekmovanju za prehodni pokal vasi Beznovci je tekmovalo 17 enot, in sicer 12 ekip članov in 5 ekip članic. Ekipe so se pomerile v vaji z motorno brizgalno in metom torbice v začrtan krog.

Beznovci (5)Pri članih so bili najboljši PGD Korovci, pred Svetim Jurijem in Šratovci. Pri članicah so bile najboljše članice PGD Bodonci, pred članicami iz Motovilci in Ropoča. Prve tri ekipe v vsaki kategoriji so prejele pokale, priznanja in denarne nagrade prvouvrščena ekipa v vsaki kategoriji pa prehodni pokal. Tokrat je prehodni pokal pri članih pripadel ekipi iz Korovcev, pri članicah pa ekipi iz Bodoncev. Organizator se je odločil, da bo podelil tudi praktično nagrado za najboljši čas tekmovanja. Najboljši čas je dosegla ekipa članov iz PGD Korovci, in sicer 41,22 sekunde.

Do poznih jutranjih ur je obiskovalce zabavala skupina Weekend band, ki so ogreli občinstvo in poskrbeli za dobro veselico.

Foto: J. H., J. V.

no images were found