| Avtor:

Sektorske vaje v Beznovcih

BEZNOVCI – Prostovoljno gasilsko društvo Beznovci je v nedeljo, 11.6.2017, na nogometnem igrišču v Beznovcih, organiziralo sektorske vaje sektorja Bodonci. Tekmovalo je 23 ekip.

Sektorske vaje Beznovci (10)Pionirji in pionirke so tekmovali v vaji z vedrovko, prenosu vode in v vaji razvrščanja. Mladinci so tekmovali v mokri vaji s hidrantom, teoretičnem testu in v vaji razvrščanja. Članske ekipe pa so se pomerile v taktični mokri vaji, teoretičnem testu in vaji razvrščanja. Tekmovala je tudi ena ekipa starejših gasilcev, ki so opravili vajo s hidrantom – 7 tekmovalcev in vajo raznoterosti – 7 tekmovalcev.

Rezultati

Pri pionirjih so zmagali pionirji PGD Zenkovci, pred PGD Bodonci in PGD Lemerje. Pri mladincih
so bili najboljši mladinci PGD Bodonci, pred PGD Lemerje. Pri članicah A so prvo mesto osvojile članice A PGD Bodonci, drugo mesto Sektorske vaje Beznovci (22)pa članice A Strukovci. V kategoriji članic B so članice B PGD Bodonci premagale članice B iz PGD Zenkovci. Pri članih A so bili najboljši člani A PGD Bodonci, pred člani A PGD Beznovci in tretjeuvrščenimi PGD Strukovci. V kategoriji članov B so bili zmagovalci prav tako člani B PGD Bodonci, pred člani B iz PGD Beznovci in PGD Lemerje. Pri starejših gasilcih so prvo mesto osvojili PGD Zenkovci.

Za dobro vzdušje je skrbela glasbena skupina Mrak.

FOTO: V.V., M.M.

no images were found