| Avtor:

Trenutni skupni vrstni red Pomurske lige v spajanju sesalnega voda

Za nami sta že dve tekmovanji v spajanju sesalnega voda. Na prvem tekmovanju na Pertoči je tekmovalo 24 ekip, na drugem tekmovanju v Skakovcih pa 32 ekip. Na vsakem posameznem tekmovanju dobijo ekipe točke, ki se seštevajo. Na koncu bo seštevek točk določil zmagovalca pomurske lige v spajanju sesalnega voda v kategoriji članov in članic.

Kako se točkuje?

Za posamezni krog dobi ekipa 1 točko. Potem pa dobijo v posamezni kategoriji prvi trije dodatne točke. Prvouvrščena ekipa dobi 3 dodatne točke, drugouvrščena ekipa 2 dodatni točki, tretjeuvrščena ekipa pa 1 dodatno točko.

pomurska-zimska-liga-ssv-pertoca-46Pri članicah so trenutno v vodstvu članice PGD Bodonci, ki imajo pred Pertočo tri točke prednosti. Tretje so pa članice Pertoča 1, ki za vodilnimi zaostajajo štiri točke. Pri članih so trenutno prvi člani PGD Korovci, ki zasedajo prvo mesto z dvema točkama prednosti pred člani PGD Motovilci. Na tretjem mestu so člani PGD Žižki, ki za prvouvrščenimi zaostajajo šest točk.

TUKAJ SI LAHKO OGLEDATE TRENUTNI VRSTNI RED VSEH EKIP: TEKMOVANJE V SSV

Bogate nagrade za zmagovalce

Prve tri ekipe v posamezni kategoriji bodo prejele bogate nagrade podjetja Gamat, sponzorja pomurske lige v spajanju sesalnega voda. Zmagovalci pomurske lige v spajanju sesalnega voda bodo prejeli nagrade v skupni vrednosti 1200 evrov, in sicer:

1.      MESTO  ČLANI IN ČLANICE

1 x ROČNIK TURBO KORUS PRETOKI 115,230,360,475 LIT­­/MINUTO

10 x MAJICA GAMAT + NAPIS DRUŠTVA

2.      MESTO ČLANI IN ČLANICE

1 x GASILNIK  S6

1 x CEV TLAČNA C PARSCH

10 x MAJICA GAMAT + NAPIS DRUŠTVA

3.      MESTO ČLANI IN ČLANICE

1 x GASILNIK S6

1 x SVETILKA ELP FLASHLIGHT

10 x MAJICA GAMAT + NAPIS DRUŠTVA