| Avtor:

Velikonočna razstava

BODONCI – Društvo kmečkih žena Klas Bodonci je v Evangeličanskem domu v Bodoncih pripravilo tradicionalno velikonočno razstavo.

Velika noc Bodonci (8)Članice DKŽ Klas so v sodelovanju z evangeličansko cerkveno občino Bodonci pripravile že tradicionalno velikonočno razstavo. Otvoritev razstave je bila na cvetno nedeljo, 29. marca. Ogled razstave je bil možen tudi na velikonočno nedeljo in velikonočni ponedeljek, 5. in 6. aprila, med 11. in 16. uro.

Letos so na razstavi svoja ročna dela in izdelke razstavljali DKŽ Klas Bodonci in učenci Podružnične Osnovne šole Bodonci. Razstavljene so bile na različne načine izdelane remenke, razni prtički, zajčki, izdelki iz koruze in koruznega ličja, rože, zajčki …

Velika noč je evangeličanski cerkveni občini Bodonci prinesla tudi nekajVelika noc Bodonci (7) novega. In sicer, mladinski ansambel, ki je premierno nastopil pri božji službi na Veliko noč. Mladinski ansambel sestavlja sedem članov – Tilen in Alen Šiftar, Karmen Vrečič, Niko Pelc, Kaja Šparaš, Boštjan Durič in Nina Goričanec.

Foto: R. B.

no images were found