| Avtor:

Veseli večer v Kuštanovcih

KUŠTANOVCI – Vaščani in vaščanke Kuštanovcev so pripravili v soboto, 20. aprila, Veseli večer v izvedbi Kulturno-umetniškega društva iz Budincev.

Veseli večer, na katerem so se ljudje zbrali zaradi druženja in smeha, so pripravili v vaško-gasilskem domu v Kuštanovcih. Gostje iz Budincev so za obiskovalce pripravili pester program, v sklopu katerega so zaigrali dva skeča ter zapeli nekaj pesmi.veseli-vecer-v-kustanovcih-25

Prvi skeč je bil »Pa ka en pes«, ki je del daljše igre Ludwig se vrača, drugi skeč pa je bil »Büdinčari se včijo plesati«, odlomek iz istoimenske daljše igre, s katero so se Büdinčari pred nekaj leti premierno preizkusili na odru. Poleg humorja in skečev je bilo poskrbljeno tudi za petje in glasbo. Člani skupine pevcev in godcev ljudskih pesmi Zgrablenci na kvadrat, ki delujejo v okviru KUD-a Budinci, so zapeli in zaigrali nekaj goričkih pesmi ter tako dodatno popestrili program.

Gostitelji so pripravili bogat srečelov, za vse obiskovalce pa so poskrbeli tudi s pijačo in sladkimi dobrotami. Ob dobri glasbi in odličnem vzdušju so se obiskovalci skupaj z gosti veselili še dolgo v noč.

Foto: Denis Pocak

no images were found