| Avtor:

Zaključeno pokalno tekmovanje za prehodni pokal GZS

ŠKOFJA VAS –  PGD Škofja vas je v soboto, 12. septembra, organiziralo zadnje tekmovanje za Pokal Gasilske zveze Slovenije.

Finale drzavne lige (21)V Škofji vasi je nastopilo 29 ekip, tekmovanje pa je potekalo v konkurenci članic A in B, ter članov A in B. Tekmovalo je 11 ekip članic A, 10 ekip članov A, 3 ekipe članic B in pet ekip članov B. Ekipe so se pomerile v vaji z motorno brizgalno in štafeti na 400 m brez ovir. Prve tri ekipe v vsaki kategoriji so prejele pokale, medalje, priznanja ter praktične nagrade.

Tekmovanja sta se udeležili tudi dve pomurske ekipe, in sicer članice A PGD Bodonci in članice A PGD Žižki. Članice A PGD Bodonci so osvojile 8. mesto, članice A PGD Žižki pa 9. mesto.

Finale drzavne lige (8)V Škofji vasi se je v vseh kategorijah odločalo o skupnih zmagovalcih lige. Od sedmih tekmovanj se je za končni rezultat upoštevalo pet najboljših uvrstitev tekmovalnih enot. Bodončanke so v skupnem seštevku osvojile 4. mesto. Tretje mesto jim je ušlo le za 1,87 točke. Članice iz Žižkov so na koncu pristale na 7. mestu.

CELOTNI REZULTATI: SKUPNI REZULTATI 2015

V vseh kategorijah so bili skupni zmagovalci PGD Hajdoše.

Foto: M. Č.

no images were found