| Avtor:

Zaključni turnir MZ KMN Goričko

DOLENCI – Člani Športnega društva Dolenci so pripravili v soboto, 13. junija, zaključni turnir Medobčinske zveze klubov malega nogometa Goričko, ki je potekal na nogometnem igrišču v Dolencih.

 

Turnir (7)Na zaključnem turnirju, ki se je začel ob 11. uri, je igralo 17 ekip iz A in B lige. Odigralo se je 17 tekem, od tega je bila ena predtekma, v kateri je izpadla ena ekipa, in tako je turnir nadaljevalo 16 ekip. V osmini finala, kjer je bil igralni čas dva krat po deset minut, se je odigralo osem tekem, od tega je osem ekip napredovalo v četrtfinale. Okrog 18. ure sta se začeli polfinalni tekmi, kjer je bil igralni čas dva krat po 15 minut, finalna tekma pa je bila ob 21. uri.

Prva tri mesta so osvojili:

  1. ŠD Srebrni breg Martinje
  2. KMN Domanjševci
  3. ŠD Carioke Markovci

Turnir se je zaključil okrog 22. ure, pred tem pa so organizatorji podelili pokale ekipam, ki so osvojile prva tri mesta, prehodni pokal, ki ga je prejela ekipa ŠD Srebrni breg Martinje ter pokala za prva strelca v celotni sezoni, ki sta ga prejela Miran Bencik iz ekipe KMN Gornji Petrovci iz A lige in Drago Rogan iz ekipe ŠRD Matjaševci iz B lige.

Foto: Denis Pocak

no images were found