| Avtor:

16. Martinov pohod

Moravske Toplice, 7. 11. 2015 – TIC Moravske Toplice smo v vlogi organizatorja TIC Moravske Toplice v sodelovanju s Turističnim društvom Martin Martjanci in Krajevno skupnostjo Sebeborci na martinovo soboto 7. 11. 2015  priredili šestnajsti Martinov pohod z enajst kilometrsko pohodno potjo, ki je potekala med Moravskimi Toplicami, Martjanci in Sebeborci z rekordno udeležbo – registriranih je bilo blizu 500 pohodnikov.

Martinov pohod MT_2015 (1)Zveste in nove pohodnike, ki so prišli odkrivat čare rekreativno-zabavne turistične prireditve in s sabo prineslo zvrhano mero dobre volje, je tokrat v Moravske Toplice privabilo sončno vreme.

Pohodna pot v dolžini 11 km je vodila iz Moravskih Toplic s postankom v Martjancih na Športno rekreacijskem centru, kjer so se pohodniki lahko okrepčali z dobrotami, ki so jih spekle članice Turističnega društva Martin Martjanci. Na ciljni točki je v Sebeborcih pohodnike čakala topla malico, ki so jo pripravili v Gostilni Marič, ter ponudba domačih in drugih dobrot prekmurskih ponudnikov in žlahtna kapljica okoliških vinarjev.

Po krstu mošta v izvedbi TD Dobrovnik so pohodniki bili vključeni v žrebanje za bogate martinove nagrade in torto.

Prispevek in foto: TIC Moravske Toplice

no images were found