| Avtor:

Drugo tekmovanje pomurske lige v spajanju sesalnega voda

SKAKOVCI – Prostovoljno gasilsko društvo Skakovci je skupaj z gasilskim regijskim poveljstvom za Pomurje v soboto, 22. februarja, v vaško-gasilskem domu v Skakovcih organiziralo drugo tekmovanje pomurske lige v spajanju sesalnega voda. Tekmovalo je 32 ekip. Pri članih so slavili PGD Korovci B, pri članicah pa PGD Bodonci.

spajanje-sesalnega-voda-skakovci-3V Skakovcih je bilo ta konec tedna napeto tekmovanje v spajanju sesalnega voda. Pomerilo se je 22 članskih ekip in deset ekip članic. Tokrat so bili časi ekip bolj izenačeni, kar je stopnjevalo tekmovalno napetost in poganjalo adrenalin tako tekmovalcem kot gledalcem.  Opaziti je bilo, da se je zanimanje za tovrstno obliko tekmovanja povečalo, saj se je prijavilo osem ekip več kot na prvo tekmovanje na Pertoči.

Pri članicah so presenetile članice PGD Zenkovci, ki so se v velikem finalu pomerile z ekipo članic PGD Bodonci, kjer pa so morale priznati premoč ekipe iz Bodoncev. V moškem finalu pa smo lahko spremljali napet dvoboj med ekipama PGD Korovci A in PGD Korovci B. Ker mladost ne pomeni vedno prednost, so pokazali člani PGD Korovci B, saj so v finalnem dvoboju bili boljši.

REZULTATI:

Članice:

  1. mesto: PGD Bodonci
  2. mesto: PGD Zenkovci
  3. mesto: PGD Pertoča

 Člani:

  1. mesto: PGD Korovci B
  2. mesto: PGD Korovci A
  3. mesto: PGD Motovilci

Podrobne rezultate s časi posameznih krogov najdete na povezavi: http://www.gz-rogasovci.si/pomurska-liga-ssv#skakovci

 Foto: J. V.

no images were found