| Avtor:

Tretje tekmovanje pomurske lige v spajanju sesalnega voda

KOROVCI – Prostovoljno gasilsko društvo Korovci je skupaj z gasilskim regijskim poveljstvom za Pomurje v soboto, 22. marca, v vaško-gasilskem domu v Korovcih organiziralo tretje tekmovanje pomurske lige v spajanju sesalnega voda. Tekmovalo je 23 ekip. Pri članih so slavili PGD Motovilci, pri članicah pa PGD Bodonci.

pomurska-liga-ssv-korovci-63V Korovcih so ta konec tedna organizirali tretjo tekmo v spajanju sesalnega voda. Pomerilo se je 15 članskih ekip in osem ekip članic. Časi ekip so bili zelo izenačeni, kar je povečevalo napetost v dvorani, pa tudi bučnega navijanja ni primanjkovalo.

Pri članicah smo lahko spremljali finale med ekipo PGD Bodonci in PGD Pertoča. Bodončanke so tokrat s časom 20,61 sekund postavile rekord med ženskimi enotami. V moškem finalu pa smo lahko spremljali napet dvoboj med ekipama PGD Korovci in PGD Motovilci. PGD Motovilci so v finalu s časom 18,44 sekund premagali ekipo iz Korovcev.

Kakšen je trenutni vrstni red?

Pri članicah so trenutno v vodstvu članice PGD Bodonci, ki imajo pred Pertočo štiri točke prednosti. Tretje so pa članice Ropoča, ki za prvimi zaostajajo devet točk. Pri članih trenutno vodijo PGD Korovci, ki zasedajo prvo mesto z eno točko prednosti pred člani PGD Motovilci. Na tretjem mestu so člani PGD Žižki, ki za prvouvrščenimi zaostajajo deset točk.

REZULTATI:pomurska-liga-ssv-korovci-88

Članice:

  1. mesto: PGD Bodonci
  2. mesto: PGD Pertoča
  3. mesto: PGD Ropoča

 

Člani:

  1. mesto: PGD Motovilci
  2. mesto: PGD Korovci
  3. mesto: PGD Beznovci

Podrobne rezultate s časi posameznih krogov v Korovcih najdete na povezavi: http://www.gz-rogasovci.si/pomurska-liga-ssv#korovci

Skupni seštevek točk pa: http://www.gz-rogasovci.si/pomurska-liga-ssv#skupno

Zaključek pomurske lige v spajanju sesalnega voda si boste lahko ogledali v soboto, 29. marca 2014, v Gornji Radgoni.

Foto: J. V.

no images were found