Tradicionalna velikonočna razstava s pokušino potic in degustacijo domačih likerjev

Šalovci, 4. 4. 2014 – Turistično društvo Dišeči volčin tokrat v sodelovanju z vasjo Dolenci tudi letos pripravlja tradicionalno velikonočno razstavo, ki bo popestrena s pokušino potice ter degustacijo domačih likerjev in žganja. Razstava bo v nedeljo, 13. 4. 2014 v Vaško-gasilskem domu v Dolencih.

Na tradicionalni velikonočni razstavi bodo razstavljeni aranžmaji, pisanice in ročna dela, ki odražajo kulturno dediščino prekmurske pokrajine ali modernejše tehnike, izdelki pa temeljijo na naravnih materialih in ročnem delu. Prireditev bo popestrena s pokušino potic, letošnja novost bo degustacija domačih likerjev in žganja. Organizatorji vabijo k sodelovanju vse, ki bi želeli z obiskovalci deliti svoje dobrote in ročne spretnosti.

Razstava/pokušnja/degustacija bo v nedeljo, 13. aprila 2014. Razstava s pokušnjo potic in degustacijo likerjev/žganja bo na ogled od 9. do 18. ure v prostorih Vaško-gasilskega doma v Dolencih. Ob 18. uri bo slovesen zaključek in podelitev zahval sodelujočim na razstavi, pokušnji in degustaciji.

Vse, ki želijo sodelovati na razstavi in pokušnji, organizatorji naprošajo, da izdelke/dobrote prinesejo v razstavni prostor v soboto, 12. 4. 2014, od 17. do 19. ure.

Kontaktna oseba:
Tadeja Lainšček, vodja prireditve
e-pošta: info@diseci-volcin.si,
telefon: 031 231 451