Turnir “na žajfi” & petrovski pisker

KMN Gornji Petrovci vas vabi na prireditev TURNIR “NA ŽAJFI” & PETROVSKI PISKER, ki bo v soboto, 20.07.2013 na igrišču malega nogometa v Gornjih Petrovcih ( ob glavni cesti za Hodoš ).

Turnir “na žajfi”: Zabavno ekipno tekmovanje v nogometu “na žajfi”. Posamezna ekipa šteje tri člane od katerih mora biti ena oseba ženskega spola. Prijavi se lahko vsak, nogometno znanje ni pomembno! Igra poteka na posebnem napihljivem igrišču, površina je polita z vodo in milnico. Turnir bo potekal v prijateljskem vzdušju ob obilici nerodnih trenutkov in smeha.

Tekmovanje za petrovski pisker: Kulinarično tekmovanje v zabavnem vzdušju. Kuhala se bo jed na žlico, ki bo še pravočasno določena pred samim tekmovanjem, prav tako tudi pogoji tekmovanja. Posamezna ekipa šteje dva ali tri člane, ki sama preskrbi lonec in sestavine za kuho, kuhališče pa pripravi organizator. Prijavijo se lahko društva, podjetja ali posamezniki. Zmagovalno jed bo določila posebna komisija.

Čez dan bodo potekale zabavne igre za najmlajše in tudi malce starejše obiskovalce. Za zabavo bo poskrbel domač garažni band, poskrbljeno pa bo tudi za okrepčilo in osvežitev obiskovalcev.

V primeru slabega vremena bo prireditev prestavljena na poznejši datum!

Kontakt: Nino Škalič, GSM: 031/675 204